németországi élményeim

Ez a blog azért jött létre,hogy a barátok,család nyomon követhesse a németországi tartózkodásom minden(majdnem minden) pillanatát. De azért persze mindenki olvashatja,akinek van kedve hozzá =)

Friss topikok

  • szarvitomi: Jó kis bejegyzés lett. A sas meg a nyúl durva:):) Én tudtam hogy szép helyre mész mert előző hónap... (2009.06.09. 13:46) Balti-tenger avagy Ostsee
  • Dina2: Amit turistaként meg kell nézni,azt megnéztem.Akkor fogalmazzunk igy.=) Amugy otthon,Budapesten él... (2009.06.05. 18:59) I love Berlin!!!
  • Dina2: Hahóó!!! Áh nem,erasmusosokkal lógok mindig,a többiek élik az életüket. szerencsére tökjó a társas... (2009.03.29. 11:43) megjöttem=)
  • SziSzu: Irigykedve olvasom összes bejegyzésedet:D! Nagyon szerencsés vagy:)! Tök jó ilyen jól elvagytok. A... (2009.03.26. 21:08) ömlesztve
  • SziSzu: Nem is versengünk:)!! Egyértelműen mi vagyunk a nyertesek Ádival:D!! Nagyon örülök, hogy ilyen jól... (2009.03.26. 21:00) welcome party:)

Linkblog

Röviden Tömören:)

2009.04.12. 19:21 | Dina2 | Szólj hozzá!

Oké,mivel többen rámszóltak,hogy miért nem irom a blogom,akkor ünnepélyesen megigérem irni fogok mostantól ha nem is minden nap,de mondjuk két naponta.ez korrekt?=)

Nagyon jó idő van itt szerencsére,igy nagyon sokat vagyunk a szabadba,ezt az iwiwen láthatjátok a képeim között....nagyon sokat partyzunk is,de amolyan kolesz-party féle csak,ritkán megyünk valamerre,akkor is csak kevesen,bár én mindig megyek szivesen,hisz olyankor tudunk valódi német közegben lenni,és tanulni a németektől.
 

Boldog Húsvétot mindekinek,avagy Frohe Ostern!!! Brandon az amerikai srác,nagyon aranyos,szervezett nekünk csokinyuszi vadászatot.A kolesz különbözö pontjain dugta el őket,mi meg mint a gyerekek,őrülten futkorászva keresgéltünk.Kb szakadtam a nevetéstől,amikor összekoccantam a 2.on Barboraval,aki közölte "zu spät":D az összes csokinyuszit betermelte....:D

Aztán egész délután grilleztünk,napoztunk,kártyáztunk,fociztunk,azaz élveztük a nyarat?!a legtöbb srác tud gitáron játszani,egyesek még énekelni is,ami nagyon jó,és hangulatos.

Tegnap pedig a hegyekben egy hatalmas(2emelet magas) tűz körül ücsörögtünk és bámultunk ki a fejünkből,nagyon szép volt,és látványos...

Laurence szülinapját is megünnepeltük pénteken,egy hawai party keretében,egész délután krepppapirbol probáltunk virágokat tákolni,az enyém egész jól sikerült:)

Nha most igy hirtelenjébe ennyit,jelentkezem igérem:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsieletem.blog.hu/api/trackback/id/tr381061362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása